SELECTEER EEN CATEGORIE:

Onze sieraden

Kwaliteit en echtheid

Onze zilveren sieraden zijn gemaakt van de beste kwaliteit zilver: eerste gehalte Sterling zilver, 925/1000 (92,5%). Zilver is duurzaam; het roest niet en het vergaat ook niet. De sieraden zijn gecontroleerd volgens de Waarborgwet. De zilveren sieraden dragen daarom het keurmerk 925.

Onze gouden sieraden zijn gemaakt van 14 karaats goud, 585/1000. Dit betekent dat ze voor 0,585e deel bestaan uit puur goud. De sieraden zijn gecontroleerd volgens de Waarborgwet. De gouden sieraden dragen daarom het keurmerk 585.

Het doel van de Waarborgwet is om consumenten te beschermen tegen bedrog en ondernemers te beschermen tegen fraude en oneerlijke concurrentie. Daarom moeten alle voorwerpen van edelmetaal voordat ze te koop worden aangeboden, gewaarborgd zijn door de Waarborg Platina, Goud en Zilver N.V. Sommige producten zijn hiervan vrijgesteld.

Onderhoud

Dompel je sieraden af en toe in een zeepsopje (bijvoorbeeld van groene zeep). Borstel het sieraad hierin voorzichtig schoon met een zachte tandenborstel. Spoel het sieraad daarna af met lauw water en droog het met een flanellen doek.

Zilver kan door zwavelverbindingen gemakkelijk zwart worden. Vermijd daarom zwavelhoudende substanties en chloor. Zwart tast het zilver niet aan. Je kunt het gemakkelijk verwijderen door het sieraad te poetsen.

Met of zonder ketting/armband?

Verschillende producten leveren we inclusief ketting of armband. Je ontvangt dan dus een compleet sieraad. Bij sommige andere producten kun je de ketting mee bestellen. Bij het product van je keuze lees je er meer over. Neem bij twijfel gerust contact op met de klantenservice.

De best friends vriendschapskettingen leveren we altijd in een set van twee en met kettingen. Je ontvangt dus twee kettingen en twee hangers, één voor jezelf en één voor je beste vriend(in). Lees meer over best friends vriendschapskettingen.

Prijzen zilveren naamketting

De prijs voor een zilveren naamkettingen geldt per ketting. Het maakt dus niet uit of je naam uit 5 of uit 10 letters bestaat. Het maximum aantal letters per ketting is 12. Dit geldt zowel voor de volwassen naamkettingen als voor de kindernaamkettingen.

Prijzen gouden naamketting

De prijs voor een gouden naamketting is afhankelijk van het aantal letters. Je betaalt een basisprijs voor het collier en een prijs per letter. Dit geldt zowel voor de volwassen naamkettingen als voor de kindernaamkettingen.