SELECTEER EEN CATEGORIE:

OVER ONS

Van harte welkom bij de grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden in Nederland. Onze jarenlange ervaring in het juweliersvak zetten wij naar volle tevredenheid in, voor onze klanten. Wij leveren aan juweliers, warenhuizen en drogisterijketens, maar ook, via onze webshops, aan particulieren. Ons atelier en onze goed opgeleide mensen vormen de basis voor de kwaliteit waar wij voor staan

Vakwerk uit Nederland

In ons ultra moderne atelier werken de beste vakopgeleide mensen volgens de laatste technieken. We werken de naamsieraden zo perfect mogelijk af. Want, al werken wij met de laatste technieken en modernste machines, het polijsten en afwerken van de sieraden blijft handwerk. Uniek in ons concept is dat wij de sieraden maken in Nederland en ook versturen vanuit Nederland.

Uw verzoek is bij ons aan het juiste adres

Omdat wij alles in ons eigen atelier en in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij naamsieraden ontwerpen, maken en verkopen, uiteraard tegen concurrerende prijzen. Maar wij kunnen ook voldoen aan speciale verzoeken. Suggesties voor nieuwe modellen of een speciaal verzoek, ontvangen wij graag per e-mail. (link naar contact)

Gemakkelijk 24/7

Onze webwinkels zijn overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zodat u 7 dagen per week 24 uur per dag kunt winkelen. Onze procedures en betalingsmogelijkheden zijn gemakkelijk. Wij hebben geen winkel waar klanten kunnen binnenlopen, maar wel een bijzonder accurate klantenservice waar iedereen met vragen en opmerkingen terecht kan. Direct vanachter de pc, wel zo gemakkelijk!