SELECTEER EEN CATEGORIE:

Retourneren

Wij maken persoonlijke naamsieraden, exclusief op bestelling. Daarom is het helaas niet mogelijk om artikelen te retourneren. Zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden, artikel 8. (link naar Algemene Voorwaarden) Mochten wij de opdracht niet conform de bestelling hebben uitgevoerd, is retourneren uiteraard wel mogelijk. Wij zullen dan het artikel opnieuw maken en verzenden. Terugbetaling van het aankoopbedrag is niet mogelijk.

Als onze niet-gepersonaliseerde artikelen niet aan de wensen voldoen, geldt de wettelijke bedenktijd van veertien werkdagen waarin de artikelen teruggestuurd kunnen worden onder voorbehoud van de volgende voorwaarden. De artikelen zijn:

- ongebruikt,
- in ongeschonden toestand en
- in de originele verpakking.

Een artikel wat retour gezonden wordt dient via email aangemeld te worden bij onze klantenservice: info@naamketting.nl
In de email vermeldt u uw naam- en adresgegevens, ordernummer en reden van retour. U ontvangt dan van ons via email de benodigde retourgegevens.

Terugsturen geschiedt op kosten van de klant. Nadat voldaan is aan bovenstaande voorwaarden, betalen wij het betaalde aankoopbedrag terug.

Klacht

Onze klantenservice verneemt graag eventuele op- of aanmerkingen om naar een passende oplossing te kunnen zoeken. Klachten die onze klantenservice niet heeft kunnen verhelpen, ontvangen wij graag schriftelijk.

Naamketting.nl
T.a.v. Afdeling klachten
Opaal 310
3316 LE DORDRECHT

onder vermelding van:

- naam,
- adres en woonplaats,
- e-mailadres en
- factuurnummer